В Об'єднаній опозиції пообіцяли не брати у списки жодного представника влади

Поділитися
Представники влади будуть прагнути проникнути у передвиборчі списки Об'єднаної опозиції, однак для них поставлять надійний заслін - не пройде жоден.

У списках кандидатів у депутати Об'єднаної опозиції «Батьківщина» не буде жодного представника нинішньої влади, запевняють опозиціонери.

«Я вас запевняю, від цієї влади жодного кандидата навіть близько ні у список, ні за мажоритаркою не увійде», - сказав перший керівник центрального виборчого штабу об'єднаної опозиції «Батьківщина», перший заступник лідера партії «Батьківщина» Олександр Турчинов на брифінгу в четвер, 19 липня.

Він підкреслив, що це позиція всіх лідерів політичних партій, які сформували Об'єднану опозицію.

«Охочих потрапити (у списки - ред.), безумовно, багато. Але ми дуже чітко ставимо заслін. Не буде жодної ні близької, ні рідної до влади людини», - сказав він.

Нагадаємо, що Об'єднана опозиція створена на основі партії «Батьківщина», у травні в неї увійшли «Фронт змін», «Народна самооборона», «Реформи і порядок», «За Україну!" і Народний рух України. У червні до неї приєдналася «Громадянська позиція» Анатолія Гриценка.

Об'єднана опозиція створює єдиний список для участі в парламентських виборах у жовтні 2012 року, однак партії, що входять до неї, ліквідовуватися не будуть. !zn

Читайте також:

Об'єднана опозиція подала на Януковича до суду

Яценюк і «Фронт змін» підуть на вибори за списком «Батьківщини»

Об’єднана опозиція почала відкривати списки

Яценюк заявив про завершення об'єднання опозиції під прапором «Батьківщини»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі