В опозиції стверджують, що у Києві у продажних виборців забирають квартири

Поділитися
© odessamedia.net
Самотній жінці дають на підпис договір про те, що вона буде голосувати за 150 грн, а виявляється - це договір про те, що вона вже передала право звернутися в нотаріальну контору і переоформити її житло. Депутат від БЮТ Володимир Бондаренко знає десятки таких випадків.

Київських виборців дурять, підсовуючи їм на підпис замість договорів про купівлю їхніх голосів нотаріальні угоди про переоформлення житла. Про це в ефірі телеканалу ТВі розповів народний депутат від фракції "БЮТ-Батьківщина" Володимир Бондаренко.

"Та я десятки випадків таких знаю! Коли жінка підписує якийсь договір про те, що вона буде голосувати за 150 грн, а виявляється - це договір про те, що вона вже передала право звернутися в нотаріальну контору і переоформити її житло! А вона одинока... ", - заявив Бондаренко.

Крім того, політик пояснив, що влада у столиці навмисно закрила всі бювети, аби перед виборами похвалитися їх відкриттям. "Був такий чоловічок - Філатов. Він керував системою водоканалу шість років. При ньому були закриті всі без виключення бювети. Він член ГАКу (Громадський актив Києва) А сьогодні на Борщагівці і в усьому місті висить: "Ми відкриваємо бювети", - зазначив Бондаренко. !zn

Читайте також:

Тягнибок закликав людей вийти в ніч після виборів під виборчі комісії

Суд вирішив, що син Азарова виборців не підкуповував (ВІДЕО)

Об’єднана опозиція вирушила в агітаційний тур по Україні

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі