В останньому раунді передвиборчих дебатів переміг Обама

Поділитися
© serc.carleton.edu
Переможцем на фінальних президентських дебатах став Барак Обама. Про це свідчать результати бліц-опитування глядачів, проведеного каналом CNN.

Більшість американців, що стежили в телевізійному ефірі за останнім раундом передвиборчих дебатів демократа Барака Обами і республіканця Мітта Ромні, вважають, що переміг у цій словесній дуелі нинішній президент США. Про це свідчать підсумки бліц-опитування громадської думки, проведеного телекомпанією CNN.

У відповідності з цими даними, 48 відсотків респондентів називають переможцем Обаму, тоді як на частку Ромні припадає 40 відсотків голосів. При цьому 59 відсотків тих, хто віддає перемогу Обамі, вважають, що він проявив себе краще, ніж очікувалося. Серед прихильників Ромні частка таких голосів дорівнює 44 відсоткам.

За підсумками спільного опитування NBC News і The Wall Street Journal, проведеного 17-20 жовтня, за Обаму і Ромні готові проголосувати однакове число громадян, що твердо вирішили піти на вибори - по 47 відсотків.

Дослідження Reuters / Ipsos за 18-22 жовтня продемонструвало, що президент і його супротивник користуються підтримкою 46 відсотків респондентів кожен. До дебатів Обама впевнено випереджав Ромні.

Нагадаємо, раніше Барак Обама звинуватив Ромні в тому, що, у міру наближення дня виборів, той змінює свої позиції з різних питань, і сказав, що республіканець хворий на «ромнізію» (від грецького «амнезія» - втрата пам'яті), а старший син Мітта Ромні, Тег, розповів, що так розсердився на Обаму за висловлювання про батька, що був готовий вдарити його.

Вибори президента США відбудуться 6 листопада. У той же день у країні будуть обирати всіх 435 членів Палати представників, а також близько третини сенаторів. !zn

Читайте також:

Американці присудили перемогу на дебатах Ромні

Обама взяв на себе відповідальність за загибель посла в Лівії

Ромні обігнав Обаму за популярністю після перемоги на теледебатах

Рекорд за 20 років: дебати між Обамою і Ромні подивилися 67,2 мільйони американців


Ромні розговорився, не знаючи, що його знімають на відео: половина американців - безхребетні нахлібники

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі