У партії «Єдиний центр» буде 10 лідерів

Поділитися
Партія «Єдиний цент» відмовилася від принципу одноосібного лідерства, і тепер у партії буде колегія лідерів з 10 осіб. Таке рішення було ухвалене в суботу, 14 серпня, на 3-му з'їзді партії.

Партія «Єдиний цент» відмовилася від принципу одноосібного лідерства, і тепер у партії буде колегія лідерів з 10 осіб. Таке рішення було ухвалене в суботу, 14 серпня, на 3-му з'їзді партії.

Лідерами стали: Віктор Балога, Володимир Бондарь, Ростислав Валіхновський, Вадим Карасьов, Ігор Кріль, Кирило Куліков, Леся Оробец, Василь Петьовка, Ігор Попов, Віктор Тополов.

На прес-конференції після з'їзду Ігор Кріль порівняв нову структуру з конклавом. «Пам'ятаєте як Папу Римського обирають – поки білий дим не піде, ніхто не виходить», - сказав він. За його словами, колегія лідерів готуватиме рішення, які буде приймати президія партії.

У коаліцію не збираються, але владу підтримають

Один з лідерів «Єдиного центру» Віктор Балога в своєму виступі на з'їзді заявив про готовність партії підтримати владу. «Зі своєї сторони «Єдиний Центр» готовий підтримати президента, уряд і парламент у реформах для України. Наша політична сила завжди декларувала цю позицію», - заявив він.

Водночас, він підтвердив, що народні депутати від «Єдиного Центру» не планують входити до парламентської коаліції. «Проте ця підтримка не означає, що народні депутати з «Єдиного Центру» вступлять до коаліції» , - заявив Балога.

Амбітні цілі

Один з лідерів партії Ігор Кріль в своєму виступі на з'їзді заявив: «За більш ніж два роки своєї історії «Єдиний Центр» живе і працює як єдиний механізм. Політична сила змогла побудувати другу за потужностю партійну структуру».

«Лише первинних осередків у нас – понад 20 тисяч. На сьогодні в Україні – понад 100 тис. єдиноцентристів. Це не просто статистика. Ми є командою, яка діє і здатна отримувати найвищі результати», - сказав політик.

У своєму виступі на з'їзді Балога заявив, що партія йде на місцеві вибори 31 жовтня з програмою «Якісна Україна».

«На цьому з'їзді ми ставимо перед партією завдання увійти до трійки політичних сил за підсумками місцевих виборів», - повідомив він.

За матеріалами офіційного сайту «Єдиного центру»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі