У пенітенціарній службі запевнили, що відеозйомка у палаті Тимошенко при огляді її лікарями не ведеться

Поділитися
У пенітенціарній службі у черговий раз підкреслили, що у приміщеннях лікарні, де Тимошенко проводять медичні процедури, жодних відеокамер (у тому числі і прихованих) не встановлювалося і, відповідно, відеоспостереження не ведеться.

У Державній пенітенціарній службі України заявили, що при відвідуванні лікарями екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко для проведення оглядів відеозйомка в палаті не ведеться. Про це йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

На цей час відеокамери в палаті Тимошенко завішують, підкреслили у відомстві, додавши, що про це йдеться у відповідних щоденних актах за підписом співробітників пенітенціарної служби та лікарів, наголошується в повідомленні.
Також у пенітенціарній службі в черговий раз підкреслили, що у приміщеннях лікарні, де Тимошенко проводять медичні процедури, жодних відеокамер (у тому числі і прихованих) не встановлювалося і, відповідно, відеоспостереження не ведеться.

Крім цього, у відомстві спростували заяву захисника Тимошенко Сергія Власенка про те, що його підзахисну в ЦКЛ охороняють співробітники Качанівської виправної колонії чоловічої статі.

Як стверджують у пенітенціарній службі, безпосередньо охорону Тимошенко у медичній палаті здійснюють співробітниці виправної колонії.

Відзначимо, раніше Власенко заявив, що в приміщенні, де проводяться медичні процедури, ведеться відеозйомка, а охорону Тимошенко здійснюють співробітники пенітенціарної служби чоловічої статі, що «неприпустимо цілком і повністю».

Нагадаємо, екс-прем'єр, яка проходить лікування у центральній клінічній лікарні Укрзалізниці № 5 в Харкові, 15 травня відмовилася від проведення процедур після того, як у ЗМІ оприлюднили її розпорядок дня. Цей документ потрапив у пресу з офіційного сайту Державної пенітенціарної служби України, яка, окрім цього, оприлюднила ще й меню Тимошенко.

Пенітенціарна служба мотивувала своє рішення зробити цю інформацію публічною тим, що хоче уникнути її спотворення в ЗМІ. 16 травня Тимошенко погодилася продовжити лікування

21 травня захист екс-прем'єра подав заяву до прокуратури і позов до Адміністративного суду Києва про незаконність публікації особистих даних, пов'язаних з лікуванням Тимошенко. !zn

Читайте також:

Захист Тимошенко подав до суду на медиків і пенітенціарну службу


Тимошенко погодилася продовжувати лікування у лікарні

Тимошенко відмовилася лікуватися на знак протесту проти оприлюднення її розпорядку дня


МОЗ запевняє, що Тимошенко йде на поправку: тиск у нормі, є збільшення ваги

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі