У ПР визнали, що поспішили з Податковим кодексом

Поділитися
Владні структури допустили огріхи під час складання нового Податкового кодексу тому, що поспішали, аби він набув чинності з початку 2011 року, для того щоб формувати державний бюджет на новій податковій базі.
Владні структури допустили огріхи під час складання нового Податкового кодексу тому, що поспішали, аби він набув чинності з початку 2011 року, для того щоб формувати державний бюджет на новій податковій базі.Це визнав "регіонал" Олексій Плотніков. «Можливо, це деякий брак у роботі, можливо, це позиції, що кодекс приймався дещо поспішно, тому що новий рік, бо введення з 1 січня, тому що бюджет. Ну, це недопрацювали - я це визнаю», - сказав Олексій Плотніков. Нагадаємо, організатори акції протесту заявили про намір провести в четвер, 25 листопада, масштабну акцію протесту. Відзначимо, представники влади та підприємців погодили п'ять можливих змін до Податкового кодексу в частині спрощеного оподаткування. За даними «Дзеркала тижня», отриманими від джерел у Кабміні, такі домовленості були досягнуті під час зустрічі підприємців з першим віце-прем'єром Андрієм Клюєвим. 22 листопада на Майдані почалися акції підприємців, які протестують проти прийняття нового Податкового кодексу. Нагадаємо, Верховна Рада прийняла Податковий кодекс 18 листопада. Введення документа в цілому передбачено з 1 січня 2011 року, в той же час, для низки норм передбачений перехідний період від трьох до шести місяців.

За матеріалами РБК-Украина

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі