У ПР вважають, що Європа захищає Тимошенко через газ

Поділитися
Регіонали вважають, що Європа боїться перегляду газових контрактів.

Позиція Європи у справі Юлії Тимошенко дуже банальна і прагматична: вони бояться перегляду газових контрактів. Про це заявила народний депутат України, член парламентської фракції Партії регіонів Олена Бондаренко.

«Європа навіть уві сні не могла собі уявити такої низької ціни на транзит газу через Україну, закріпленої на 10 років. Звичайно, вони будуть на боці Тимошенко», - сказала вона.

За її словами, зараз в Європі розглядається 6 подібних резонансних процесів щодо колишніх високопоставлених чиновників, і ніхто не кричить про жодні політичні переслідування стосовно цих політиків.

«Євросоюз демонструє подвійні стандарти. Чомусь у справи проти колишніх прем'єрів Румунії, Болгарії, Хорватії ніхто не втручається, там все нібито демократично, а ось Україні прямо можна вказувати, яких злочинців їй саджати, а яких не саджати», - сказала вона.

«Нам хотілося б, щоб Україна стала членом Євросоюзу. Як ви розумієте, сам союз - не самоціль, мета - щоб простий українець жив не гірше, ніж пересічний житель ЄС. Ми дивимося на ЄС як на зразок. І вже точно цей зразок не може жити за подвійними стандартами. У нас є право заявити про це, хоч Європі це і буде неприємно чути», - додала вона.

За словами О.Бондаренко, процес інтеграції може сповільнитися у зв'язку з позицією влади щодо Ю.Тимошенко. «Це та ціна, яку ми заплатимо за право самостійно приймати рішення і бути політично незалежними», - зазначила політик. !zn

Читайте також

ПАРЄ прийняла резолюцію щодо України і буде застосовувати санкції у разі її невиконання

Аваков не збирається просити політичного притулку

Янукович: У майбутньому «справа Тимошенко» має стати неприпустимою

Опозиція і ГПУ поговорили «різними мовами без перекладача»


Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі