У Раді досягнута домовленість про розподіл 29 з 30 комітетів

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
За словами спікера Рибака, всі фракції почули один одного. Він сподівається, що протягом двох днів будуть готові списки всіх комітетів, керівництва, предмети їхнього ведення.

У парламенті вже досягнута домовленість про розподіл 29-ти з 30 парламентських комітетів, повідомив голова Верховної Ради Володимир Рибак.

"У мене в кабінеті вже три чи чотири рази збиралися керівники фракцій, їхні заступники. Сьогодні вже є повне взаєморозуміння щодо 29 з 30 комітетів, один комітет ми ще узгодимо. Тож завтра-післязавтра ми підготуємо списки всіх комітетів, керівництва, предмети їхнього ведення" , - заявив Рибак в інтерв'ю парламентському телеканалу "Рада" 19 грудня.

"Всі фракції почули один одного, всі думки ми врахували, і я думаю, що на сесії на тому тижні ми затвердимо і запустимо їх у роботу, тому що надходять закони від міністерств, відомств, а мені нікуди їх направляти", - додав він.

Відповідаючи на питання про те, які законопроекти парламент розгляне в першу чергу, спікер заявив, що це будуть насамперед ті законопроекти, які спрямовані на створення нових робочих місць та підвищення рівня заробітної плати.

Раніше повідомлялося, що на засіданні 13 грудня Рада затвердила кандидатури керівництва парламенту і схвалила кандидатуру прем'єра. Під кінець засідання було затверджено рішення про перелік та кількісний склад комітетів парламенту нового скликання, при цьому склад комітетів затверджений не був.

У відповідності з рішенням передбачалося, що в парламенті сьомого скликання буде 27 комітетів і одна контрольна комісія з питань приватизації. На відміну від парламенту попереднього скликання, комітет з питань фінансової та банківської діяльності, податкової та митної політики розділений на комітет з питань фінансової і банківської діяльності та комітет з питань податкової та митної політики. !zn

Читайте також:

Томенко: Влада склала «чорний список» депутатів, яким не дадуть комітети

Регіонали запропонували голосувати в Раді тільки по четвергах

Рада створила новий комітет для сина Азарова

Депутати попрацювали годину і влаштували собі 25-денні канікули

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі