У Раді шукають бомбу

Поділитися
© ZN.UA
Журналістів і депутатів попросили залишити будівлю Верховної Ради у зв'язку з тим, що на лінію «102» надійшла інформація про замінування Ради.
Журналістів і депутатів попросили залишити будівлю Верховної Ради у зв'язку з тим, що на лінію «102» надійшла інформація про замінування Ради. Співробітники комендатури попросили журналістів і всіх присутніх у Верховній Раді залишити будівлю парламенту. На питання, з якої причини, співробітник комендатури відповів: «Планова перевірка». По вівторках у парламенті проходять ранкові та вечірні засідання, між якими перерва з 14.00 до 16.00. За повідомленням джерела в апараті охорони, на лінію «102» надійшов дзвінок про те, що будівлю парламенту заміновано. До Верховної Ради прибула вибухотехнічна лабораторія, оперативний штаб МНС, автомобіль пожежної охорони, кілька автомобілів міліції. Співробітники комендатури не підтвердили і не спростували інформацію, що з'явилася у низці ЗМІ про нібито дзвінок стосовно замінування будинку Верховної Ради.

За матеріалами Інтерфакс-Україна, ЛIГАБiзнесIнформ

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі