В Росії сформовано новий уряд

Поділитися
© sarreg.ru
Новому російському уряду доведеться здійснювати програму розвитку країни у складних умовах невизначеності, в яких знаходиться світова економіка, заявив Путін на зустрічі з новим складом уряду.

Президент Росії Володимир Путін підписав указ про структуру і склад нового уряду РФ. У Кабінеті міністрів, в якому 21 міністр, з'явилися дві нові посади: міністр з розвитку Далекого Сходу і міністр зі зв'язків із відкритим урядом.

Як оголосив Путін на нараді у Кремлі, міністром фінансів призначений Антон Сілуанов, міністром енергетики - Олександр Новак, який працював заступником міністра фінансів, міністром економічного розвитку РФ став Андрій Бєлоусов, міністром транспорту - Максим Соколов, міністром спорту - Віталій Мутко, міністром сільського господарства - Микола Федоров, міністром зв'язку і масових комунікацій - Микола Нікіфоров, міністром регіонального розвитку РФ - Олег Говорун, міністром з розвитку Далекого Сходу і повпредом президента у Далекосхідному федеральному окрузі призначений Віктор Ішаєв, міністром промисловості і торгівлі став Денис Мантуров, міністром природних ресурсів та екології РФ - Сергій Донський, міністром освіти і науки - Дмитро Ліванов, міністром культури - Володимир Мединський.

Мінздоровсоцрозвитку розділене на два відомства: МОЗ і міністерство праці та соціального захисту. Міністром охорони здоров'я призначено Вероніку Скворцову, міністром праці і соціального захисту - Максим Топілін.

Свої пости зберегли міністр юстиції Олександр Коновалов, міністр оборони Анатолій Сердюков, глава МЗС Сергій Лавров.

Главою МНС став Володимир Пучков. Міністром внутрішніх справ став Володимир Колокольцев, а Михайло Абизов призначений міністром у зв'язках з відкритим урядом.

Новому російському уряду доведеться здійснювати програму розвитку країни у складних умовах невизначеності, в яких знаходиться світова економіка, заявив Путін на зустрічі з новим складом уряду. "Ситуація, в якій знаходиться світова економіка, невизначена, дуже багато факторів невизначеності, і в цих умовах вам доведеться здійснювати програму розвитку Росії", - сказав президент. "Не зупиняючись на досягнутому, а зроблено чимало було за останній час, але не все, що ми планували, завершено, не все реалізовано і належить зробити ще більше", - додав Путін.

Він повідомив, що дуже докладно обговорив з прем'єр-міністром Дмитром Медвєдєвим завдання, які стоять перед урядом. "Я бажаю вам успіхів", - сказав Путін.

Нагадаємо, Путін підписав указ про призначення Медвєдєва прем'єр-міністром РФ 8 травня. !zn

Читайте також:

Медведєв став главою уряду Росії

Путін запропонував Держдумі призначити Медвєдєва прем'єром


Західні ЗМІ про Медвєдєва: Навіть «просочений горілкою» Єльцин був переконливішим

Путін вступив на посаду президента Росії (відео)

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі