В СБУ вважають, що в'язниці Мельниченку не уникнути

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
В екс-майора Управління держохорони Миколи Мельниченка єдиний вихід - здатися правоохоронцям: в'язниці йому вже не уникнути. Про це повідомив заступник начальника управління - начальник відділу главку Володимир Паровой.

Він зазначив, що екс-охоронець Л.Кучми перебуває в міжнародному розшуку, ухиляється від слідства, перешкоджає встановленню істини у справі.

«Після скасування 23 червня Печерським судом постанови від 2005 року про припинення кримінальної справи проти М.Мельниченка Апеляційний суд Києва погодився з цим рішенням, справа надійшла до СБУ та досудове слідство відновили», - цитує його слова газета
"Сегодня"..

За його словами місцезнаходження М.Мельниченка залишалося невстановленим, і 23 вересня його оголосили у розшук. 14 жовтня - у міжнародний розшук. 20 жовтня його оголошено обвинуваченим за статтями 358-1 (підробка документів), 328-2 (розголошування держтаємниці) і 365-3 (перевищення влади або службових повноважень) КК України».

Він зазначив, що 18 серпня до екс-майора було застосовано «попереджувальне обмеження» виїзду за межі країни. «Незважаючи на це М.Мельниченко двічі намагався перетнути кордон - 7 вересня (через пункт пропуску «Краковець» їхав автомобілем до Польщі) і 21 вересня (через пункт «Горностаївка» потягом «Київ-Мінськ» прямував до Білорусі). В обох випадках йому було відмовлено. Дані про перетин держкордону ним відсутні», - сказав чиновник.

Як відомо, днями суддя Шевченківського райсуду Києва Андрій Трубніков задовольнив подання старшого слідчого СБУ Сергія Сізікова про обрання екс-майору запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Тобто, упіймавши М.Мельниченка, його на 48 годин заарештують і закриють у СІЗО.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі