До Сирії їде новий глава місії ООН - норвезький генерал

Поділитися
© newsfiber.com
До столиці Сирії сьогодні прибуде новий глава місії спостерігачів ООН - норвезький генерал миротворчих сил, який брав участь у місії в Косові. Незважаючи на введення з 12 квітня перемир'я, в Сирії тривають збройні зіткнення.

До столиці Сирії Дамаск сьогодні прибуде новий глава місії спостерігачів ООН генерал-майор Роберт Мооді. Про це повідомив журналістам в Дамаску представник ООН Нірадж Сінгх.
Генерал Мооді - ветеран норвезьких миротворчих сил, з 2009-го по 2011-й рік очолював Орган ООН зі спостереження за виконанням умов перемир'я на Близькому Сході, двічі брав участь у миротворчій місії в Косові.
Незважаючи на введення з 12 квітня перемир'я між сторонами конфлікту в Сирії, в країні тривають збройні зіткнення.
28 квітня сирійські активісти повідомили про загибель 10 бійців збройних загонів опозиції в зіткненнях з урядовими військами під Дамаском. За інформацією правозахисників, бій почався, коли рядові і офіцери на військовій базі біля президентського палацу перейшли на бік опозиціонерів.
За даними державного агентства SANA, в зіткненнях в місті Алеппо на півночі країни загинули три солдати і два - за висловом агентства - «терориста». ! Zn
Читайте також:
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі