У Тернопільській області побили кандидата від «Нашої України»

Поділитися
Потерпілий перебуває в районній лікарні, у нього: струс головного мозку, розсічений лоб, гематоми. Соратники кандидата стверджують, що перед нападом місцева влада району, де він проводив зустрічі з виборцями, перешкоджала в цьому.

Працівники слідчого відділу Гусятинського райвідділу міліції порушили кримінальну справу за фактом побиття кандидата в народні депутати від «Нашої України» Ігоря Соболя. Про це повідомили в секторі громадських зв'язків обласного управління міліції.

За даними правоохоронців, слідчі вже проводять заходи щодо встановлення нападників осіб та затримання. Потерпілий перебуває в районній лікарні, у нього встановлено струс головного мозку, розсічений лоб, наявність гематом.

Як повідомили в прес-службі обласної організації Української народної партії, на Соболя напали 8 вересня близько 21.00 двоє невідомих, які підстерегли його біля власного будинку.

«Останнім часом Ігор Соболь активно займався передвиборною діяльністю, перебуваючи у відпустці за основним місцем роботи. Зокрема, разом з народним депутатом Андрієм Давиденком, який балотується у депутати по цьому виборчому округу, проводив зустрічі з виборцями у Гримайлові та Хоросткові Гусятинського району. При цьому з боку влади району чинився тиск на працівників бюджетних установ, щоб перешкодити політикам провести зустрічі з освітянами», - йдеться в повідомленні прес-служби облорганізації УНП.

Соболь відомий у Гусятині як громадсько-політичний діяч, двічі обирався головою районної ради, член УНП. Зараз є чинним депутатом райради і балотується в депутати Верховної Ради за списком партії «Наша Україна».

Давиденко, за даними прес-служби, з приводу побиття Соболя вже звернувся до Генеральної прокуратури України та до керівництва Міністерства внутрішніх справ з проханням взяти під контроль розслідування справи про побиття кандидата. Як пояснив Давиденко, до Генпрокуратури та МВС він звернувся, «щоб не допустити впливу адміністративного ресурсу на хід розслідування».

Кримінальну справу з приводу побиття Соболя порушено за ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство, вчинене групою осіб). !zn

Читайте також:

На Луганщині машину кандидата-комуніста закидали цеглою

У Києві відомий організатор проплачених мітингів випав з 16 поверху

У Донецьку проти опозиційного кандидата в депутати порушили другу кримінальну справу


На родичів лідера донецької опозиції «наїхала» податкова

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі