Білборд із Гітлером провисів у Запоріжжі всього кілька годин

Поділитися
Білборд з карикатурою Гітлера, встановлений у центрі Запоріжжя журналістами місцевої газети, провисів лише кілька годин, а потім його було знято комунальними службами, повідомив головний редактор газети "Субота плюс" Богдан Василенко.

Ініціатор встановлення білборда з карикатурою А.Гітлера, Б.Василенко повідомив, що "рекламну площину було знято невідомими особами, можливо комунальниками".

"Білборд з карикатурою Гітлера, що вимагає встановити йому у Запоріжжі пам'ятник так само як і Сталіну, провисів лише кілька годин і потім його було знято невідомими без нашого, власників білборда, дозволу. Ми викликали міліцію. Прибули співробітники райвідділу. Вони з кимось говорили по телефону, заявивши, що наш антисталінський білборд зняли комунальники"- сказав Б.Василенко.

Також він зазначив, що на адресу керівництва рекламного агентства, що розмістило білборд, надходять погрози від невідомих осіб.

"Невідомі телефонують керівнику агентства і погрожують їй прокуратурою" - зазначив Б.Василенко.

Окрім того він зазначив, що за його даними, міський голова Запоріжжя не віддавав наказу про зняття білборда.

"Ми маємо намір завтра відновити нашу власність, адже ми орендували місце під білборд на місяць за 3 тис гривень. Також будемо разом із правоохоронними органами шукати тих, кому не сподобався антисталінський білборд, який є протестом запорізьких журналістів проти встановлення пам'ятника Сталіну у Запоріжжі" - зазначив Б.Василенко.

Як повідомлялося, у вівторок в Запоріжжі на перехресті пр.Леніна і вул.Української журналістами місцевої газети встановлено антисталінський білборд з карикатурою Гітлера на тлі пам'ятника Сталіну, і підписом: "Чим я гірший за Сталіна? Поставте і мені пам'ятник!". Як зазначив ініціатор встановлення білборда - головний редактор газети "Субота плюс", акція з білбордами - протест запорізьких журналістів проти встановлення пам'ятника Сталіну в Запоріжжі. "Пам'ятник Сталіну - ганьба Запоріжжя" - зазначив Б.Василенко.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі