В Україні із солідарності з Тимошенко голодують більше 50 громадян

Поділитися
По всій Україні на знак солідарності з Тимошенко голодують більше 50 громадян. У декількох депутатів від фракції «БЮТ-Батьківщина», які на знак солідарності з екс-прем'єром оголосили голодування, погіршився стан здоров'я.

Стан голови фракції «БЮТ-Батьківщина» у Київраді Тетяни Меліхової, яка 7 добу проводить у солідарному голодуванні з Юлією Тимошенко, різко погіршився. Про це розповів депутат Київради Олександр Бригинець, який також голодує 8 добу.

«Протягом останніх днів стан Тетяни Меліхової кілька разів погіршувався, але вона мужньо трималася. Вчора стан її здоров'я став критичним. Їй довелося провести медичне обстеження, лікарі і я особисто настійно рекомендували їй припинити голодування, щоб не ризикувати життям, але Тетяна Іванівна відмовилася від цього», - заявив Бригинець.

За його словами, депутати Київради підтримують Тимошенко і готові голодувати, поки буде голодувати вона.

Зараз в Україні із солідарності з Тимошенко голодує більше 50 громадян, двоє госпіталізовані через стан здоров'я. У наметовому містечку на Хрещатику навпроти Печерського суду в Києві голодують 8 осіб.

1 травня у Хмельницькому 65-річну главу Красилівської райорганізації «Батьківщини» Марію Сидорук, яка 5 днів голодувала в наметі біля Хмельницької облдержадміністрації на підтримку Тимошенко, забрала швидка, після чого її госпіталізували.

Як повідомила прес-секретар облорганізації «Батьківщини» Руслана Подольська, лікарі також рекомендували двом людям припинити голодування за станом здоров'я.

Окрім того, Подольська повідомила, що люди самі ініціювали збір підписів під телеграмою до Тимошенко з проханням припинити оголошене нею голодування і не ризикувати своїм життям. За її словами, відповідна телеграма буде у найближчі дні направлена у Качанівську колонію. !zn

Читайте також:

У мережі з'явилися знімки синців Тимошенко (фото)

Власенко: Тимошенко сьому добу голодує, а її колишня сусідки по камері у карцері

Прокуратура: Власенко відвідував Тимошенко у СІЗО у той час, яким датується відео

Бютівці в Київраді оголосили голодування на знак солідарності з Тимошенко

Адміністрація колонії не знає про те, що Тимошенко вже 5-й день голодує

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі