У Волинській області затримали 73-річного дідуся, який зіпсував білборд з Януковичем

Поділитися
У Волинській області міліція затримала 73-річного чоловіка, який забруднив фарбою білборд з привітанням президента України. Затриманий пояснив, що не вважає Віктора Януковича головою держави.

До чергової частини міліції міста Ковеля надійшло повідомлення про те, що на 71-му кілометрі дороги Доманове - Ковель - Чернівці - Теребляче чоловік коричневою фарбою замальовує рекламний щит із зображенням президента України.

Затриманим виявився 73-річний дідусь із Ковельського району. Намотавши ганчірку на палицю, він коричневою фарбою замальовував зображення президента.

Чоловік пояснив, що до таких дій його спонукало те, що він не може бачити це зображення, а також не вважає Віктора Януковича президентом України.

Нагадаємо, у ніч з 15 на 16 січня у місті Дубно Рівненської області невідомі закидали яйцями білборд з новорічним привітанням президента Віктора Януковича.

Раніше у Києві, Львові, Запоріжжі, Рівненській, Закарпатській і Луганській областях невідомі закидали фарбою або порвали білборди із зображенням В.Януковича, де він вітав українців із новорічними святами.

8 січня під Львові міліція порушила кримінальну справу за облитий фарбою білборд з новорічним привітанням президента. Справу порушено за ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі