В Європарламенті Партію регіонів уважають «невихованими додемократами»

Поділитися
© blog.tui.ua
Демарш регіоналів через те, що не дотрималися їхньої поправку, «іще раз довів колективну невихованість тих, хто входить до складу Партії регіонів», вважають в Європарламенті. Європейські парламентарії вирішили, що демонстративний вихід із залу більше мав вразити керівництво самої партії, ніж Страсбург.

Демарш народних депутатів від Партії регіонів під час засідання Комітету парламентського співробітництва Україна-ЄС нікого особливо не здивував. Про це повідомило джерело видання «Тиждень».

"Це не перші подібні капризи", - пояснив один з адміністративних співробітників Європарламенту.

Співрозмовник також зазначив, що демарш регіоналів через те, що не дотрималися їхньої поправки, «в черговий раз довів колективну невихованість тих, хто входить до складу Партії регіонів».

- Регіонали влаштували демарш у Страсбурзі через Тимошенко і Луценка

У Європейському парламенті вважають, що ця політична сила «додемократична», тобто побудована на жорсткому підпорядкуванні й звичці силою придушувати незручні для опонентів рішення.

«Представники правлячої української партії справили враження людей, які були в Страсбурзі, а думали тільки про київське начальство. Ми всі вирішили, що демонстративний вихід із залу більше був розрахований на Київ, ніж на Страсбург», - сказав європейський чиновник.

Нагадаємо: 14 червня члени Партії Регіонів залишили засідання міжпарламентського комітету «Україна ЄС» через незгоду з тим, що у спільній резолюції є кілька пунктів, що звертають увагу на необхідність виконувати резолюцію Європарламенту, позбавитися від вибіркового правосуддя і знову привернути увагу до справ Юлії Тимошенко й Юрія Луценка. !zn

Читайте також:

Про санкції щодо української влади заговорили навіть партнери Партії регіонів у Європарламенті

Посол Євросоюзу Тейшейра і не збирався зустрічатися з Тимошенко, - Партія регіонів

В Європі вважають, що вибори без Тимошенко не будуть чесними

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі