У Запорізькій області проти опозиції влаштували липове свято меду

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
У Мелітополі місцева влада відмовила Гриценку у проведенні зустрічі з виборцями, організувавши на 9 ранку понеділка «ярмарок меду». Як і очікувалося, у цей час не було ані ярмарка, ані меду.

Влада Запорізької області намагається перешкодити проводити агітацію народному депутату, третьому номеру у списку Об'єднаної опозиції «Батьківщина» Анатолію Гриценку.

«Влада протидіє опозиції так само, як і в 2004-му. Бачу це під час роботи у Запорізькій області. Першою злякалася місцева влада міста Мелітополя», - написав він у своєму блозі на «Українській правді».

За словами Гриценка, він подав заявку на проведення зустрічі з людьми на площі Перемоги в Мелітополі, проте отримав відмову.

«Лист мерії - це просто шедевр чиновницького креативу. Лише б відмовити опозиції в спілкуванні з людьми нічого кращого не придумали, аніж призначити на понеділок (?!) причому вранці о 9:00 (?!) такий собі ярмарок меду, та ще й під девізом «Медовий спас у медовому місті». Супер!» - написав він.

Гриценко розповів, що зустріч він переніс на інше місце.

«А на площі Перемоги, як і очікувалося, у цей час не було - ані ярмарка, ані меду. Перевірив особисто. Чого вони бояться? Правди. Правди про злочини влади, про корупцію, про розкрадання мільярдів, правди про Межигір'я і невиконані обіцянки перед людьми», - обурився він.

Також Гриценко розповів, що в одному з сіл Оріхівського району у школу, де він повинен був проводити зустріч з вчителями та батьками, приїхали представники підрозділу по боротьбі з економічною злочинністю.

«Школа має історію, скоро буде святкувати 100-річчя. У ній навчаються учні з кількох сусідніх сіл. У влади коштів на ремонт немає, кажуть «папєрєднікі всьо укралі». Представники опозиції, яким ця школа небайдужа, за свої кошти ремонтували школу. Не під вибори, а кілька років поспіль», - розповів Гриценко.

«Так от, влада чомусь вирішила, що завтра я - представник опозиції, планую урочисто відкрити школу після ремонту. І вирішила протидіяти, не дати поспілкуватися з людьми», - додав він.

«Директора школи вже вранці викликали до міліції. Випитували, чого це туди їде Гриценко, з ким він там буде зустрічатися, про що буде говорити? Далі, вже після робочого дня, о 20:00, у школу приперлися співробітники підрозділу з протидії економічній злочинності», - сказав він.

«Тиснуть на директора, погрожують розслідуваннями, чого це він, мовляв, залучає на ремонт школи добровільні благодійні внески. Показують пальцем вгору: вказівка звідти, через приїзд одного з лідерів опозиції», - додав він. !zn

Читайте також:

Кандидати від Об'єднаної опозиції публічно присягнуть, що не стануть «тушками»

Завдання-максимум для Об'єднаної опозиції - 300 депутатських мандатів, - Гриценко

Після перемоги опозиції керівництво Партії регіонів піде під суд, - Гриценко

Гриценко закликав журналістів і громадськість називати людей, які здійснюють підкуп виборців

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі