Вертольоти і довгі кортежі можуть бути небезпечними для українських політиків

ZN.UA Ексклюзив
Поділитися
Довгі кортежі з погляду безпеки неефективні з банальної причини — по ходу руху вони розтягуються так, що задні не бачать передніх, а передні не контролюють того, що відбувається позаду.

Про це в інтерв'ю ZN.UA розповів колишній керівник Управління державної охорони Валерій Гелетей. Він підкреслив, що в деяких випадках два автобуси могли б замінити десять машин.

Скептично поставився екс-глава УДО і до наміру першої особи країни пересісти на вертоліт - забезпечувати безпеку повітряного судна складно, дорого, та й фахівців подібного роду в країні практично немає.

ZN.UA відправило запит нинішньому керівництву УДО - чи є в країні люди, здатні захистити вертоліт із настільки цінним вантажем. Однак в управлінні вмили руки, заявивши, що оцінювання безпеки вертольота в повітрі виходить за рамки їхньої компетенції.

Детальніше читайте в свіжому випуску «Дзеркала тижня. Україна» в статті Віктора Трегубова «Жива огорожа».

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі