Від Башара Асада втікають соратники: слідом за прем'єр-міністром до повстанців перейшов великий чиновник

Поділитися
© centralasia-adventures.com
Сирійські повстанці очікують, що найближчим часом багато високопоставлених державних діячів також перейдуть на сторону опозиції.

Представники сірійської влади поповнюють ряди супротивників президента Башара Асада. Слідом за прем'єр-міністром Ріядом Хіджабом на бік повстанців перейшов начальник протоколу адміністрації сирійського президента Мухіддін аль-Масламанія. Сирійські повстанці очікують, що до них незабаром приєднаються нові представники влади.

Про це повідомив у четвер міжарабський телеканал Al Arabiya з посиланням на джерело в опозиційній Вільній сирійській армії.

Представник повстанців заявив, що аль-Масламнія знаходиться в безпечному місці в Сирії, і найближчим часом багато високопоставлених державних діячів також перейдуть на сторону опозиції.

6 серпня стало відомо, що прем'єр-міністр Ріяд Хіджаб, якого призначено на цю посаду лише два місяці тому, разом з родиною втік до Йорданії за сприяння Сирійської вільної армії.

Від імені прем'єра звернення до сирійському народові зачитав в ефірі катарського телеканалу Al Jazeera представник повстанців, який оголосив про приєднання хіджабу «до сирійської революції».

9 серпня Башар Асад призначив нового прем'єр-міністра країни. Ним став колишній міністр охорони здоров'я Ваель Надір аль-Халак. !zn

Читайте також:

За ніч з Сирії втікло 2,4 тисячі сирійців і два урядових генерали

Асамблея ООН вимагає від Асада повернути солдатів у казарми

Війська Асада вибили опозицію з Алеппо


Евакуйовані з Сирії українки розповіли про війну

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі