Вірусне відео про арешт Путіна стало абсолютним хітом рунету. 3 млн переглядів за два дні (відео)

Відео
Поділитися
© korrespondent.net
Ролик «Арешт Володимира Путіна: репортаж із зали суду» зібрав 3 млн переглядів за два дні.

Ролик під назвою «Арешт Володимира Путіна: репортаж із зали суду», що зображує прем'єр-міністра і кандидата у президенти РФ за ґратами, за два дні переглянули більше трьох мільйонів разів.

Автором ролика є Вадим Коровін, глава відеовидавництва "Ланселот". В інтерв'ю виданню "Большой город" Коровін сказав, що його основним заняттям є поширення документальних фільмів.

У даний час його компанія оформила права на показ і розповсюдження п'яти документальних стрічок: "Замах на Росію", зняту за книгою Олександра Литвиненка "ФСБ підриває Росію", російсько-французьку "Бунт. Справа Литвиненка", що розслідує обставини смерті в Лондоні відставного офіцера ФСБ; білоруську "Плошча" - сатиричного фільму про Олександра Лукашенка і події 2006 року; російську стрічку "Фабрика тортур або педагогічний досвід" єкатеринбурзького правозахисника Соколова і естонсько-білоруську стрічку "Лоботомія", про відносини Росії і Грузії.

Однак 2 лютого 2012 року дію прокатних посвідчень на ці фільми було призупинено рішенням міністерства культури РФ, яке раніше видало посвідчення на підставі згоди правовласників. Коровін вже назвав дії мінкультури "справжнісінькою цензурою". Він заявив, що спробує надати необхідні документи, але на позитивне рішення вже не розраховує.

Помічник заступника міністра культури Катерина Чуковська повідомила йому, що для відновлення прокатного посвідчення потрібно надати згоду від усіх, хто брав участь у виробництві фільмів - режисерів, продюсерів тощо, але фільм "Замах на Росію" було знято 10 років тому, і деяких компаній, що брали участь у виробництві фільму, вже не існує.

За словами Вадима Коровіна, стрічку "Замах на Росію" він встиг показати 6 разів. Ролик "Арешт Путіна" є трейлером, замовленим спеціально для цього фільму. Коровін підкреслив, що це єдина реклама фільму і він витратив на неї власні гроші. !zn

Читайте також:

Європарламент запропонував заморозити відносини з Держдумою РФ

У Путіна вважають, що Росії готують «помаранчевий» сценарій

Штаб Путіна передрік Януковичу крах у разі відмови від Євразійського союзу

Путін хотів би розпустити НАТО

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі