Власенко «анонсував» ще один відеоролик від влади про Тимошенко: екс-прем'єр займається фізкультурою

Поділитися
© vtabloid.com
Поява сфальсифікованого відео, за словами адвоката колишньої глави уряду, очікується в найближчі дні, можливо, у вихідні.

Влада приготувала черговий фальсифікований відеоролик, на якому екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко нібито самостійно займається фізкультурою. Про це заявив захисник Тимошенко, народний депутат від «БЮТ-Батьківщина» Сергій Власенко.

«Ми знаємо, що вони сфальсифікували і збираються викинути в інтернет вкотре чергове сфальсифіковане відео, на якому нібито Юлія Володимирівна займається фізкультурою. Ми тільки точно не знаємо - чи в інтер'єрі Лук'янівського СІЗО, чи в інтер'єрі Качанівської колонії», - сказав Власенко.

Він зазначив, що поява відео очікується в найближчі дні, можливо, у вихідні. «Вони збираються зробити це з розповіддю про те, що вона симулює. При цьому сусідку по камері Тимошенко, яка була з Юлією Володимирівною весь цей час, вони тупо ховають», - зазначив захисник.

Нагадаємо, наприкінці квітня в інтернеті з'явився відеоролик, на якому людина, схожа на екс-прем'єра, вільно пересувається камерою СІЗО. У партії «Батьківщина» його назвали фальшивкою.

Печерський районний суд Києва 11 жовтня 2011 засудив Тимошенко до 7 років позбавлення волі за перевищення повноважень під час підписання газових контрактів з Росією в 2009-му році. Крім того, Тимошенко заборонено протягом трьох років обіймати посади на держслужбі. Суд також задовольнив позов НАК «Нафтогаз Україна» до Тимошенко, згідно з яким вона повинна відшкодувати збиток компанії в сумі понад 1,5 млрд грн.

Апеляційний суд Києва 23 грудня залишив у силі вирок Печерського районного суду, за яким Тимошенко засуджена на 7 років позбавлення волі за перевищення повноважень при підписанні «газових контрактів» з Росією в 2009 році.

- Влада поширила фальшиве відео про Тимошенко - «Батьківщина»

30 грудня Тимошенко етапували в Качанівську виправну колонію в Харкові.

Захист неодноразово заявляв про проблеми зі здоров'ям ще під час її перебування в Київському СІЗО і вимагав обстеження незалежними медиками, оскільки Тимошенко не довіряє українським лікарям. Того ж вона вимагала і в колонії. Вибухнув навіть скандал про так звану примусову госпіталізацію 20 квітня в ЦКЛ № 5 Харкова, коли за заявою Тимошенко, співробітники пенітенціарної системи застосували до неї заходи фізичного впливу. Пізніше в українських ЗМІ з'явилися фотографії, на яких екс-прем'єр демонструє синці на руках і животі. Генпрокуратура і Держпенітенціарная служба заперечували застосування насильства по відношенню до екс-прем'єра. Тимошенко в знак протесту оголошувала голодування.

Після зустрічі 4 травня з лікарями німецької клініки «Шаріте» Тимошенко попередньо погодилася на лікування в лікарні залізничників в Харкові. 9 травня її перевели з колонії в ЦКЛ № 5. Тактику і медикаментозне лікування екс-прем'єра в ЦКЛ № 5 визначають німецькі лікарі з клініки «Шаріте».

В даний час Тимошенко, посилаючись на стан здоров'я, відмовляється брати участь у судових засіданнях у Харкові, де її судять у справі ЄЕСУ, звинувачуючи в неповерненні державі валютної виручки від експорту металу корпорацією ЄЕСУ в сумі понад $ 160 млн, замах на розтрату коштів держбюджету України в особливо великих розмірах шляхом покладання на Кабмін зобов'язань ЄЕСУ перед Міністерством оборони РФ на суму $ 405,5 млн. !zn

Читайте також:

З таким діагнозом, як у Тимошенко, так довго не лікуються в стаціонарі, - МОЗ


Тимошенко не буде спілкуватися з американськими юристами по відеоконференції

Тимошенко з лікарні виписувати поки не планують


Тимошенко «викинуть» з лікарні на наступних вихідних, побоюється її захисник

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі