Власенко розповів, чому Тимошенко досі не перевели у в'язницю

Поділитися
За інформацією адвоката екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергія Власенка, його підзахисну не будуть поки переводити з лікарні в колонію, оскільки у влади «є якийсь план».

До 11 вересня Юлію Тимошенко, швидше за все, не переведуть з лікарні в колонію. Таку думку висловив адвокат екс-прем'єра Сергій Власенко.

«Інформацію про те, що українська влада виношує плани про переведення Тимошенко в колонію, ми отримуємо майже постійно. Але поки вони, як мені здається, призначивши засідання суду щодо ЄЕСУ на 11 вересня, не те щоб відмовилися, але відклали це завдання», - зазначив Власенко.

«До 11 вересня у них немає необхідності переводити її в колонію», - сказав він.

«Але, на жаль, у справі Тимошенко логіка повністю відсутня. Тому ми чекаємо всього, чого завгодно, і не розслабляємося», - додав захисник екс-прем'єр-міністра.

Нагадаємо, cтосовно Ю.Тимошенко порушено нову кримінальну справу за покладання боргів корпорації ЄЕСУ на бюджет України. В СБУ підкреслюють, що підставою для порушення нової кримінальної справи проти екс-прем'єра України, лідера партії «Батьківщина» Ю.Тимошенко став лист Міноборони РФ Кабінету міністрів, в якому порушувалося питання погашення заборгованості ЄЕСУ в сумі 405,5 млн дол

За інформацією СБУ, обвинувачення у цій справі Ю.Тимошенко було пред'явлено 12 жовтня.

Раніше міністр юстиції Олександр Лавринович повідомляв, що в міністерстві фінансів немає ніякої інформації, яка б підтверджувала надання державних гарантій за зобов'язаннями корпорації ЄЕСУ.

В обвинувальному висновку йдеться, що компанія «Єдині енергетичні системи України», очолювана Юлією Тимошенко, завдала державі збитків у розмірі понад 30 млн грн, а особисто Тимошенко не сплатила понад 681 тис. грн податків. !zn

Читайте також:

ЄЕСУ завдала шкоди державі на 30 мільйонів, - СБУ

Прокурор звинуватила Тимошенко в небажанні постати перед судом

Тимошенко не буде спілкуватися з американськими юристами по відеоконференції

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі