Власенко: У Тимошенко час від часу йде кров з носа і німіє ліва рука

Поділитися
Стан здоров'я колишнього прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко різко погіршився. Про це повідомив журналістам захисник Ю.Тимошенко Сергій Власенко.

«Станом на вчорашній вечір, бо я бачив востаннє Юлію Володимирівну вчора, о шостій годині вечора, стан Ю.Тимошенко різко погіршився, незважаючи на заяви Януковича про те, що їй нібито було надано якусь медичну допомогу», - сказав він.

Він зазначив, що станом на вчорашній день екс-прем'єру не надали ніякої медичної допомоги.

«Окрім цього, у Тимошенко з'явилися нові симптоми хвороби. У неї час від часу відбуваються запаморочення, у неї йде кров з носа, у неї німіє ліва рука», - зазначив С.Власенко.

Він зазначив, що консультувався з лікарями щодо цих симптомів, і йому пояснили, що вони можуть бути пов'язані з порушеннями функцій серця.

«Це викликає в нас величезну стурбованість. Тому, що у мене є глибоке переконання, що жива Ю.Тимошенко В.Януковичу не потрібна. Тому, після вчорашньої заяви президента В.Януковича, я вважаю, що він несе особисту відповідальність за стан здоров'я Ю.Тимошенко. Тому що за його вказівкою їй не надають медичну допомогу. За його вказівкою її перевели до іншої камери, за його вказівкою її волокли до Київської обласної клінічної лікарні», - сказав С.Власенко.

Нагадаємо, вчора президент Віктор Янукович розповів на спільній з президентом Польщі Броніславом Коморовським прес-конференції у Києві, що доручив компетентним органам дотримуватися європейських стандартів у питанні утримання Ю.Тимошенко під вартою.


11 жовтня Печерський райсуд Києва визнав Ю.Тимошенко винною у «газовій справі». Зокрема, суд визнав, що екс-прем'єр перевищила повноваження при підготовці директив для газових перемовин з РФ у 2009 році.

Ю.Тимошенко засуджено на 7 років позбавлення волі, цей термін починається з 5 серпня, коли екс-прем'єра було арештовано в залі суду. Окрім того, Ю.Тимошенко заборонено протягом трьох років обіймати посади на держслужбі.

З моменту арешту Ю.Тимошенко її захисники неодноразово заявляли про погіршення стану її здоров'я.

9 листопада захисник Ю.Тимошенко Сергій Власенко заявив, що його підзахисна не може пересуватися без сторонньої допомоги.

22 листопада президент України Віктор Янукович заявив, що Ю.Тимошенко, яка перебуває в Лук'янівському СІЗО, сьогодні-завтра буде надано необхідну медичну допомогу.

23 листопада екс-прем'єр Ю.Тимошенко пройшла медичне обстеження в одній з медичних установ Києва.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі