Власенко: За наказом Януковича над Тимошенко знущаються в колонії

Поділитися
Адвокат Сергій Власенко повідомив, що в камері Качанівській колонії, де знаходиться екс-прем'єр Юлія Тимошенко ведеться постійне відеоспостереження.

"Над нею продовжують знущатися, у неї над ліжком встановлена ​​камера відеоспостереження і 24 години на добу вона знаходиться під постійним спостереженням. Це зроблено для того, щоб в черговий раз виконати замовлення Януковича і познущатися над лідером української опозиції. Можу також зазначити, у неї 24 години на добу горить світло, спрямований прямо на ліжко. Тому Юлія Володимирівна протягом трьох діб практично не спала", - сказав він журналістам у вівторок біля будівлі колонії.

С.Власенко відзначив, що стан здоров'я Ю.Тимошенко не покращився.

"Ніякої медичної допомоги вона не отримує. Їй час від часу просто колять знеболювальне, але в момент її використання у неї з'являються підшкірні крововиливи, причин яких ми не знаємо. Тому ми продовжуватимемо наполягати на проведенні незалежного аналізу крові", - підкреслив він.

Захисник повідомив, що все те, що відбувається стане підставою для заяви до Європейської комісії з протидії тортурам.

С. Власенка також висловив сподівання, що дочка Тимошенко Євгенія зможе зустрінеться з мамою сьогодні-завтра. За його словами, для цього потрібно передати документи, які підтверджують, що Тимошенко має статус захисника.

Нагадаємо, 30 грудня екс-прем'єр-міністра України Юлію Тимошенко етапували з Лук'янівського СІЗО в колонію.

11 жовтня Печерський райсуд Києва засудив Ю.Тимошенко до позбавлення волі на 7 років за перевищення влади при укладенні газових контрактів з Росією в 2009 році. 23 грудня Апеляційний суд залишив в силі цей вирок.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі