Власенко заявив відвід судді через розголошення даних про здоров'я Тимошенко

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Захист екс-прем'єра Юлії Тимошенко заявляє відвід судді Олени Ситайло через те, що вона оголосила дані про стан здоров'я екс-прем'єра.

Після шуму в залі, викликаного читанням О.Ситайло медичної довідки, захисник Тимошенко Власенко заявив клопотання про відвід судді.

«Ви оголошує дані, що охороняються законом», - сказав адвокат.

«Вважаю, що своїми діями щодо спроби розголошення інформації, яка має конфіденційний характер, у тому числі медичних даних, суддя продемонструвала свою упередженість» - сказав він, мотивуючи відвід судді Ситайло.

Раніше на засіданні суду виникла суперечка через те, що головуюча суддя О.Ситайло почала оголошувати діагноз Ю.Тимошенко з медичної довідки, що надійшла до суду з СІЗО.

Під час оголошення цього медичного документа і зазначення медичного діагнозу, встановленого екс-прем'єру ще у серпні нинішнього року, захисник Тимошенко Сергій Власенко сказав: «Що відбувається? Я прошу припинити це! Я заявляю відвід судді!».

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі