Влада Москви не проти мітингів, але «майдану» не допустить

Поділитися
Влада Москви за жодних обставин не допустить повторення київського «майдану» після президентських виборів 4 березня. Тим часом, акції опозиції збираються підтримати десятки тисяч людей.

Влада Москви надає усім охочим майданчик для зборів і маніфестацій, проте не дозволить створювати наметові містечка після виборів президента Росії. Про це заявив мер Москви Сергій Собянін.

«Ніхто не проти ані мітингу, ані ходи, якщо це не заважає життю городян. Ми надаємо майданчики - щоб висловитися - всім охочим. Але майдану точно не буде. Ніяких наметів у місті ми розбивати не дамо», - сказав він.

За його словами масовість політичних акцій перебільшена.

«Так, вони збирали кілька десятків тисяч осіб. Але у нас один захід в рамках святкування міста - лазерне шоу на Воробйових горах зібрало 800 000 людей! Всі мітинги разом скласти - це шоу їх перекриває», - зазначив мер.

Він зазначив, що жителі столиці вимогливі і політично підковані.

«Москвичів не сплутаєш з жителями інших регіонів. Це досить вимогливі громадяни, які не бояться висловлювати свою думку, свої вимоги. У перші п'ять хвилин спілкування вони можуть на тебе радісно дивитися, а потім починають твердо висловлювати свої претензії», - сказав він.

За його словами, це пов'язано з тим, що жителі столиці політично активні, грамотні, підковані і не заглядають владі до рота.

Нагадаємо, раніше опозиція заявляла про те, що має намір розбити наметові містечка на головних площах Москви. На що влада заявила, що поліція не допустить проведення несанкціонованих акцій.

Нагадаємо, вибори президента РФ пройдуть 4 березня 2012 року.

За посаду президента РФ будуть боротися п'ять кандидатів: від «Единой России» - Володимир Путін, від КПРФ - Геннадій Зюганов, від ЛДПР - Володимир Жириновський, від «Справедливой ​​России» - Сергій Миронов і самовисуванець - бізнесмен Михайло Прохоров. !zn

Читайте також:

Російська опозиція імпортує український досвід: 5 березня на Красній площі може з'явитися "свій майдан»


Президентом Росії знову буде Путін (відео)

Вірусне відео про арешт Путіна стало абсолютним хітом рунету. 3 млн переглядів за два дні (відео)

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі