ВО «Свобода» перехопила інструкції Партії регіонів, призначені членам окружних комісій (ФОТО)

Поділитися
© nikcity.com
Всеукраїнське об'єднання «Свобода» представило документи, видані Партією регіонів, в яких вказуються приписи для окружних виборчих комісій (ОВК), як поводити себе зі «своїми» і «чужими».

Виборчий штаб Партії регіонів розробив інструкції для окружних виборчих комісій, де є чіткий поділ на «наших» і «не наших». Про це на прес-конференції заявила голова Львівської облорганізації партії «Свобода» Ірина Сех.

Сех оприлюднила «інструкції штабу Партії регіонів щодо роботи ОВК», які, за її словами, свідчать, що «ОВК створювалися спеціально під фабрикацію і фальсифікацію виборів, і узурпацію влади у виборчих комісіях».

«Інструкція має три аркуші, як діяти - коли головою є представник Партії регіонів, коли главою не є представник партії, коли під час засідання комісії відсутній кворум», - повідомила Сех.

«Штаб рекомендує під час проведення засідань «не нашим» членам ОВК сприяти відмовитися від прийняття присяги. Є серйозні пропозиції про призначення технічних працівників - персонально за прізвищами. Штаб Партії регіонів рекомендує давати пропозиції всіх «наших». Якщо голова ОВК не є представником правлячої партії, то ті люди, які пропонуються на технічних працівників, повинні бути «зарізані» під час процесу голосування», - уточнила політик.


Сех заявила, що в такій ситуації опозиція пропонує «щільний нагляд за діяльністю ОВК, особливо, за представниками згаданих сил, фіксування найменших зловживань або сумнівних рішень, негайне їхнє юридичне оскарження».


Нагадаємо, 24 серпня стало відомо, що до складу 225 окружних виборчих комісій не буде включено жодного представника від ВО «Свобода». Це - результат жеребкування, яке було проведено на засіданні ЦВК. При цьому до складу окружкомів в обов'язковому порядку включаються кандидатури п'яти парламентських фракцій.

27 серпня «Свобода» прогнозувала основні фальсифікації результатів виборів Верховної Ради на рівні окружних виборчих комісій. !zn

Читайте також:

Ющенко на правах реклами розповів газеті Ахметова про «чесні вибори»

Партії «Удар» і «Свобода» залишилися без місць в окружних комісіях: жеребкування ЦВК

Кабмін витратив 1 млрд грн, призначених на випадок лих, на «купівлю» електорату на південному сході

Голова ЦВК впевнений, що легітимність виборів поставлять під сумнів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі