Волинець: Тимошенко хочуть перевести до СІЗО міста, яке не приймає Євро-2012

Поділитися
© partyofregions.ks.ua
Юлію Тимошенко планували в суботу перевезти до Дніпропетровська, але не зробили цього через витік інформації. Зараз це питання розробляється силовиками.

Влада розробляє план з переведення екс-прем'єра України Юлії Тимошенко з Качанівської виправної колонії до СІЗО в іншому місті, яке не приймає Євро-2012.

"У суботу її мали вивезти з Харкова, але не до Києва. Розглядався варіант Дніпропетровська чи іншого міста, яке не приймає Євро-2012. На мій погляд, витік інформації зупинив цей процес, але рішення прийнято, і це питання зараз розробляється владою і силовиками", - сказав народний депутат з фракції "БЮТ-Батьківщина" Михайло Волинець журналістам біля входу на територію Качанівської колонії у середу вранці.

Він не назвав джерело інформації про плани переведення Юлії Тимошенко з Качанівської колонії, але підкреслив, що ці відомості є перевіреними і достовірними.

Окрім того, Михайло Волинець, який зараз щодня приходить з колегами, народними депутатами від "БЮТ-Батьківщини" Андрієм Павловським і Олександром Дубовим, до колонії, де утримується Юлія Тимошенко, заявив, що готовий до захоплення колонії з метою звільнення екс-прем'єра і для цього "достатньо десяти бойових депутатів".

Як відомо, Юлія Тимошенко перебувала з 5 серпня 2011 року у Київському слідчому ізоляторі. 30 грудня її етапували до Качанівської виправної колонії у Харкові.

Нагадаємо, посол Франції з прав людини Франсуа Зімере звернувся до відповідних українських органів з проханням про зустріч з Юлією Тимошенко.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі