Лікарі не мають наміру лікувати Луценка в лікарні

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Поки не будуть готові всі результати комплексного обстеження та проведені всі необхідні маніпуляції, екс-глава МВС Юрій Луценко буде перебувати у Чернігівській лікарні. Головлікар зазначив, що питання про його стаціонарне лікування не стоїть.

Екс-главу МВС Юрія Луценка, який перебуває у Чернігівській обласній лікарні на обстеженні, лікувати у стаціонарі не будуть. Про це заявив головний лікар Чернігівської лікарні Микола Романюк.

«Пацієнт перебуває поки в нас. Члени медичної комісії здійснюють його комплексне обстеження. Ще не всі результати готові і не всі маніпуляції проведені. Для цього може знадобитися кілька днів», - розповів головлікар.

Він підкреслив, що на підставі наявних показників «можна констатувати позитивну динаміку зміни аналізів пацієнта, стан його задовільний».

«Отже, питання про його стаціонарне лікуванні не стоїть, але остаточне рішення буде прийнято комісією лікарів після того, як будуть готові результати всіх досліджень», - сказав Романюк.

- Дружина Луценка стверджує, що стан чоловіка дуже важкий: він постійно на знеболюючих

Нагадаємо, 3 грудня ввечері прес-секретар Народної самооборони Лариса Сарган повідомила на своїй сторінці у Facebook, що Юрія Луценка вже перевезли до Чернігівської обласної лікарні.

Як повідомили у ДПтС, 3 грудня Юрію Луценку у Менській виправній колонії (№ 91) в черговий раз запропонували пройти на базі однієї з клінік Чернігова дообстеження стану його здоров'я. !zn

Читайте також:

Луценко заявив, що його в колонії доводять до інвалідності (ФОТО)

Луценко розповів про свої будні в Менській колонії: Клею конверти і чекаю Азарова


Лікарі виявили в Луценка хвороби серця


Луценку стало гірше: він відмовляється від їжі і вкрився плямами

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі