Лікарі вважають, що Луценку не потрібна операція і радять сісти на дієту

Поділитися
Лікарі вважають, що Луценку не потрібна операція і радять сісти на дієту
Комісія з фахівців МОЗ дійшла висновку, що екс-глава МВС не потребує термінової операції. Юрію Луценку лікарями була рекомендована дієтотерапія.

Комісія з фахівців Міністерства охорони здоров'я України не бачить необхідності у проведенні термінової операції екс-главі МВС України Юрію Луценку, проте відзначає, що процедуру можна виконати у період від трьох до шести місяців.

Як повідомляє прес-служба Державної пенітенціарної служби України у вівторок, 17 грудня екс-міністра у Менській колонії оглянула комісія МОЗ у складі 11 медиків, до якої увійшли всі рекомендовані дружиною засудженого Іриною Луценко лікарі. Вони констатували задовільний стан ув'язненого.

"Після спілкування з пацієнтом лікарями була рекомендована дієтотерапія, проведення одного з лабораторних досліджень, а також відкориговано медикаментозний курс", - відзначають тюремники.

Також комісія також не вбачає необхідності у терміновому проведенні інших медичних маніпуляцій, оперативних втручань або інтенсивної терапії Луценка.

Раніше прес-секретар партії Народна самооборона Лариса Сарган повідомила, що розширена медична комісія прийняла рішення про проведення операції Юрію Луценку протягом півроку. В ув'язненого виявили поліпи, які лікарі рекомендували видалити хірургічним шляхом. !zn

Читайте також:

Лікарі прийняли рішення оперувати Луценка

Тимошенко побажала Луценку зберегти свободу всередині себе

Уряд готовий до кінця року виплатити Луценку 15 тисяч євро за незаконний арешт

Юрію Луценку може знадобитися операція

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі