Вишиванюк: Бути при владі і не в Партії регіонів - нонсенс

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Голова Івано-Франківської облдержадміністрації Михайло Вишиванюк вважає закономірним свій вступ у члени Партії регіонів.

"Це закономiрний крок, тому що Партiя регiонiв (при владi), президент представляє Партiю регiонiв i несе вiдповiдальнiсть. То як я можу бути при владi, не будучи членом цiєї команди? Це нонсенс", - сказав вiн у суботу у вечiрньому ефiрi мiсцевої ТРК "3-Студiя".

При цьому Вишиванюк подiлився своєю думкою про цивiлiзований пiдхiд до змiни влади.

"У США просто: прийшли республiканцi - демократи, до побачення, всi пишуть заяви й усi йдуть зi своїх посад. Прийшли демократи - республiканцi написали", - розповiдав вiн.

А у нас, продовжував В.Вишиванюк, відбувається зміна влади, але кожен тримається за владу.

"Як реп'ях кожуха. I ще критикує владу, говорить, що я в опозицiї, будучи на посадi. До кого в опозицiї - сам до себе?", - сказав голова обладмiнiстрацiї.

Тому вiн вважає логiчним свою приналежнiсть до Партiї регiонiв.

"Я вважаю логiчним кроком роздiляти вiдповiдальнiсть за стан справ у державi, за стан справ в областi разом iз президентом. Це логiчно, й iнакше бути не може", - пiдсумував Вишиванюк.

Як повідомлялося, М.Вишиванюк, який до цього був безпартійним, вступив у Партію регіонів. На обласній конференції Партії регіонів 26 грудня йому вручать партквиток.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі