Янукович-молодший побоюється провокацій проти себе і своєї сім'ї

Поділитися
© РИА Новости
Син глави держави знає, що в ЗМІ можлива поява серії провокацій проти нього і його близьких. За його словами, це пов'язано з наближенням дати парламентських виборів.

Молодший син президента України, кандидат в народні депутати Віктор Янукович заявив про можливу появу у ЗМІ серії провокацій проти нього і його близьких. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«З наближенням виборів, вражає наскільки брудними методами користуються як політичні утворення, так і окремі так звані - політики. Мені відомо, що найближчим часом у ЗМІ можлива поява серії провокацій проти мене і моїх близьких. Окрім заздалегідь спланованої неправдивої інформації я часто чую про те, що НІБИТО мої помічники, а також якісь бізнесмени або деякі чиновники прикривають свої нечистоплотні оборудки моїм прізвищем або іменами близьких мені людей!», - написав Янукович.

Син президента заявляє, що мова йде про відвертий обман, бо він «не має морального права давати кому-небудь такі повноваження».

- Син Януковича не має власного автомобіля і отримує матеріальну допомогу

«Миритися з цим я не маю наміру! Хочу ще раз всім нагадати, про те, що коли я прийшов у політику - був дуже непростий час і не йшлося про будь-який заробіток або лобіювання чиїхось інтересів. Тобто, мої мотивації з самого початку й донині - виключно патріотичні!», - заявляє В. Янукович, підкреслюючи, що завжди знаходить час для спілкування з людьми під час поїздок по країні і готовий до можливої критики на свою сторону.

«На закінчення, хотів би попросити всіх Вас: якщо Ви знаєте випадки, коли моїм ім'ям намагаються прикривати якісь незаконні схеми, прошу звертатися в силові структури і повідомляти, без сорому, про це мені. Реакція буде негайною», - попередив він.

Як відомо, Янукович - № 22 у списку Партії регіонів на виборах. !zn

Читайте також

Син Януковича в нетверезому вигляді серед білого дня не міг знайти свій будинок (відео)

Син Януковича створив прес-службу, яка буде «висвітлювати його діяльність»

У Донецьку ранок почався з акції протесту проти сина Януковича


Янукович-молодший став членом президії ФАУ, Червоненко залишив зал

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі