Янукович: Експертний висновок у справі Тимошенко дасть міжнародна компанія

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Щодо справи Тимошенко висловиться якась міжнародна компанія. Янукович не назвав її, проте в минулому вже був досвід «аудиту» уряду Тимошенко компаніями з далеко не бездоганною репутацією.

Президент Віктор Янукович заявив, що Україна запросила міжнародну компанію, яка найближчим часом представить експертний висновок у справі екс-прем'єра Юлії Тимошенко. Про це він сказав інтерв'ю Бі-бі-бі.

"Ми запросили міжнародних експертів, міжнародних адвокатів. Ми запросили компанію, яка має величезний досвід і користується довірою. Ця компанія ближчим часом презентує експертний висновок у справі Тимошенко. Залишилося небагато часу дочекатися і послухати експертів", - сказав Янукович.

Відповідаючи на запитання журналіста, чи може так статися, що Тимошенко буде звільнена із в'язниці напередодні парламентських виборів, президент наголосив, що це залежить від рішення суду.

"Усі ці питання лежать у площині судових розглядів. І яке рішення ухвалить суд, важко перебачити. Я не маю ніяких повноважень впливу на судову владу", - сказав президент.

Янукович наголосив, що в українському законодавстві існують недоліки і вказав на новий Кримінальний процесуальний кодекс, який набуде чинності ув листопаді

Нагадаємо, що 14 жовтня 2010 року американська компанія Trout Cacheris озвучила дані аудиту фінансово-економічної діяльності органів влади за період з 2008 року по перший квартал 2010 року. При цьому партнер Trout Cacheris Плато Качеріс прямо звинуватив уряд Тимошенко в крадіжці з державного бюджету.

Transparency International вже заявила, що подібні «аудити» дискредитують боротьбу з корупцією в країні і є «полюванням на відьом». !zn

Читайте також:

Януковичу не довіряють 66% українців

Тимошенко загрожує ще чотири кримінальні справи

ЦВК попередила Європарламент, що Тимошенко у виборах не бере участь

Головна мета Януковича - дати Тимошенко довічне ув'язнення, - Власенко

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі