Янукович і Путін провели переговори в кулуарах саміту СНД

Поділитися
Янукович і Путін провели переговори в кулуарах саміту СНД © kremlin.ru
В рамках саміту країн СНД в Ашхабаді президент України провів зустрічі зі своїми колегами з Росії, Казахстану та Білорусі. Вони обговорили питання двосторонніх відносин і тему Митного союзу.

У кулуарах саміту СНД в Ашхабаді президент України Віктор Янукович провів зустріч з президентом Росії Володимиром Путіним і президентом Казахстану Нурсултаном Назарбаєвим.

«У кулуарах саміту Путін переговорив з Януковичем. Бесіда йшла віч на віч, потім до них приєднався Назарбаєв. Відбулася вельми ґрунтовна розмова», - повідомив журналістам прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков.

Спочатку він не уточнив, про що йшла мова під час зустрічі, проте згодом зазначив:

«Обговорювалися поточні питання двосторонніх відносин, торговельно-економічні та інвестиційні теми, а також питання, пов'язані з інтеграційними процесами на просторі СНД».

Крім того, у рамках саміту Янукович зустрівся з головою Білорусі Олександром Лукашенком. Як повідомила прес-служба українського президента, вони обговорили питання двостороннього співробітництва України та Білорусі і тему відносин з Митним союзом.

Зі свого боку, Лукашенко повідомив, що Янукович запросив голів держав СНД відвідати будівництво об'єкту «Укриття» на Чорнобильській АЕС.

5 грудня в Ашхабаді проходить саміт ради глав держав СНД. На ньому було прийнято рішення, що з першого січня 2013 року головування у Співдружності незалежних держав переходить від Туркменії до Білорусі. !zn

Читайте також:

Путін сподівається, що Україна наведе в ОБСЄ лад

У Митному союзі вирішили, що більше за всіх їм заважають США, ЄС і Україна

Замість України головувати в СНД буде Білорусь

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі