Янукович має намір пройти шлях євроінтергації до кінця, але тільки після виборів

Поділитися
Після парламентських виборів Україна пройде шлях інтеграції з Євросоюзом до кінця, впевнений Янукович. У ЄС сподіваються, що в Україні буде новий уряд.

Євроінтеграція України останнім часом сповільнилася через появу додаткових питань Євросоюзу до України, однак вони будуть зняті після парламентських виборів, вважає президент України Віктор Янукович.

«Переконаний, що після парламентських виборів всі побоювання будуть зняті і шлях інтеграції з ЄС буде пройдений до кінця», - сказав він, виступаючи на 9-й Ялтинській щорічній зустрічі в п'ятницю, 14 вересня.

У той же час він зазначив, що крім поглиблення відносин з Європою Україну цікавить розвиток співробітництва з провідними державами регіону. Крім СНД він назвав Шанхайську організацію співпраці та інші.

Європейський Союз фактично заморозив процес зближення з Україною. У грудні 2011 року лідери ЄС відмовилися підписувати Угоду про асоціацію та неодноразово заявляли, що в даний час не бачать можливості для її підписання.

Як повідомлялося, єврокомісар з питань розширення та європейської політики сусідства Штефан Фюле заявив, що майбутні парламентські вибори в Україні є найбільш значущою найближчою подією для визначення перспективи взаємин Києва з ЄС. !zn

Читайте також:

У Євросоюзі сподіваються, що після виборів в Україні буде уряд, який прискорить зближення

Євросоюз висунув Україні умови для проведення саміту

Янукович вважає корисною для України паузу у відносинах з Євросоюзом

Тейшейра заперечив Януковичу: ЄС не потрібна пауза у підписанні угоди про асоціацію

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі