Янукович назвав ситуацію у країні складною, «незважаючи на досягнуті результати»

Поділитися
Янукович назвав ситуацію у країні складною, «незважаючи на досягнуті результати»
Україна прожила напружений і насичений подіями 2012 рік. У наступному році влада має намір вирішити всі питання з Європейським Союзом, одночасно приєднуючись до правил Митного союзу.

Незважаючи на досягнуті результати, глобальна економічна криза заважає розвиватися Україні і боляче б'є по економіці. Про це президент України Віктор Янукович заявив у відеозверненні до Верховної Ради, яке транслювалося у залі парламенту.

«Україна прожила напружений і насичений подіями 2012 рік. Зараз реалізуються реформи в економіці і нові соціальні ініціативи», - сказав президент, відзначивши серед позитиву проведення Євро-2012, завершення переговорів щодо Угоди про асоціацію та створення зони вільної торгівлі з Європейським Союзом, набуття чинності Угоди про зону вільної торгівлі з країнами СНД і початок роботи Конституційної асамблеї.

«Але, незважаючи на досягнуті результати, ситуація в країні залишається складною. Сьогодні ми працюємо в умовах обмежених внутрішніх ресурсів і жорсткого тиску глобальної кризи, яка боляче б'є по вітчизняній економіці», - заявив він.

Янукович висловив надію, що 2013 рік стане роком позитивних рішень всіх питань з Європейським союзом.

«Разом ми будемо поступово приєднуватися до правил Митного союзу, адже там зосереджений величезний ринок для українських товарів. Зробимо все, щоб з країнами Митного союзу Україна мала гармонійні відносини не тільки в економічній, але і в гуманітарній, науковій та соціальній сферах», - заявив президент.

Депутати з фракцій «Батьківщина», «Свобода» та «УДАР» залишили залу засідань парламенту, відмовившись слухати звернення Януковича. !zn

Читайте також:

Замість Януковича депутатів нової Ради буде вітати фонограма (ВІДЕО)

На ремонт мостів на шляху до резиденції Януковича витратять мільйони

Чоловік Тимошенко закликав Обаму анулювати Януковичу американську візу

Янукович в Індії знову говорив про вимушену інтеграцію України у Митний союз

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі