Янукович назвав три пріоритети при проведенні реформ у 2012 році

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
На 2012 рік президент України Віктор Янукович визначив три головних акценти, на яких повинні зосередитися всі, хто буде займатися реалізацією реформ у країні.

Про це на брифінгу повідомив представник президента у Верховній Раді, народний депутат Юрій Мірошниченко.

«Прийняття закону, на переконання президента, не є кінцевою метою реформи. Тільки імплементація, реалізація закону, щоб люди відчули покращення свого життя, - ось що є очікуваним результатом тієї чи іншої реформи, цитує Ю.Мірошниченка прес-служба глави держави. - Три пріоритети визначено президентом: це міжсекторальна координація реформ в 2012 році; це перенесення акценту (реалізації реформ) з центру на регіони; це критерії оцінки, виходячи вже з покращення якості життя громадян України».

Представник президента у парламенті підкреслив, що у 2012 році реформування здійснюватиметься за такими головними напрямами: енергетичний сектор, питання дерегуляції, розвитку підприємництва та надання адмінпослуг; сфера освіти і розвиток науково-технічної галузі; міжнародна економічна інтеграція, соціальна сфера; державні фінанси та управління; фінансовий сектор, сільське господарство і ринок землі, ЖКГ, медичне обслуговування; приватизація та управління державною власністю; розвиток транспортної інфраструктури; національні проекти.

«Ось 14 напрямків реформ, які будуть у фокусі уваги і президента, і парламенту, і Кабінету міністрів. Якщо у 2011 році акцент було зроблено безпосередньо на механізмах реформування окремих галузей, то 2012 рік буде ставити за мету вже міжсекторальну координацію. Зміщується акцент на поєднання і узгодження реформ між собою», - підкреслив Ю.Мірошниченко.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі