Янукович особисто візьме участь у перенесеному ним же Дні свободи 22 січня

Поділитися
Президент України Віктор Янукович приділяє серйозну увагу підготовці до святкування Дня соборності і свободи та має намір взяти участь у святкуванні цієї дати, повідомив глава адміністрації президента Сергій Льовочкін.

"Президент приділяє цій темі дуже велику увагу. Він сам особисто візьме участь у святкуванні 22 січня", - сказав глава президентської адміністрації.

При цьому С.Льовочкін підкреслив, що президент налаштований робити все для того, щоб об'єднувати країну в майбутньому.

Як відомо, президент підписав доручення щодо святкування Дня Соборності і Свободи України 22 січня.

За даними ZN.UA приводом для скасування Дня свободи стало те, що президент В.Янукович не знає, як себе поводити у цей день на офіційному рівні.

Як відомо, День свободи заснував президент Віктор Ющенко у 2005 році на честь Помаранчевої революції, у результаті якої В.Янукович зазнав поразки у третьому турі виборів.

День соборності було встановлено у 1999 році указом президента, враховуючи політичне й історичне значення об'єднання Української народної республіки (УНР) і Західно-української народної республіки (ЗУНР) у 1919 році для створення єдиної соборної української держави.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі