Янукович переклав відповідальність за виконання рекомендацій ПАРЄ на робочу групу

Поділитися
© 1news.az
ПАРЄ раніше закликала президента розглянути всі можливі засоби, щоб звільнити Юлію Тимошенко та інших членів колишнього уряду.

Президент України Віктор Янукович сформував робочу групу, яка повинна працювати над втіленням рекомендацій, викладених у резолюції Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ).

Про це повідомив голова адміністрації президента Сергій Льовочкін, слова якого цитує прес-служба глави держави.

"Президент вимагає побудувати роботу таким чином, щоб до наступного засідання Асамблеї, де буде слухатися звіт Моніторингового комітету ПАРЄ, максимальну кількість зауважень, викладених у резолюції, було знято", - сказав С.Льовочкін.

За його словами, В.Янукович очікує від робочої групи розробки рішень, які забезпечать своєчасне виконання Україною її зобов'язань перед Радою Європи.

Нагадаємо, ПАРЄ закликала президента України розглянути всі можливі засоби, щоб звільнити екс-прем'єра Юлію Тимошенко та інших членів колишнього уряду, а також дозволити їм брати участь у майбутніх парламентських виборах.

ПАРЄ також говорить про неможливість проведення необхідних Україні реформ без проведення конституційної реформи, висловлює глибоку стурбованість з приводу відсутності незалежної судової системи в Україні і вважає, що це є головною проблемою системи правосуддя в країні. У законі про вибори до Ради ПАРЄ рекомендує знизити виборчий поріг і зняти заборону на формування виборчих блоків. !zn

Читайте також

ПАРЄ прийняла резолюцію щодо України і буде застосовувати санкції у разі її невиконання

Аваков не збирається просити політичного притулку

Янукович: У майбутньому «справа Тимошенко» має стати неприпустимою

Опозиція і ГПУ поговорили «різними мовами без перекладача»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі