Янукович подасть у Раду законопроект про адмінпослуги

Поділитися
Президент Віктор Янукович направить до Верховної Ради законопроект про надання адміністративних послуг, повідомляє прес-служба глави держави.

На засіданні керуючої ради Комітету з економічних реформ у понеділок у Києві В. Янукович заявив про необхідність остаточно узгодити положення базового законопроекту, який має бути внесений днями до парламенту як невідкладний.

"Закон має покласти край ганебній практиці делегування державних функцій комерційним структурам; максимально спростити процедури та звести до мінімуму спілкування громадянина з чиновниками, якомога більше перевести його у площину електронного урядування; закласти міцну основу для створення національної мережі «Центрів надання адміністративних послуг»; установити як стратегічну мету надання адміністративних послуг в електронному вигляді. Там, де це неможливо – виключно через адміністраторів центрів. Цим буде ліквідований корупційний чинник - безпосередній контакт громадянина з особами, уповноваженими приймати рішення", - сказав президент.

Крім того, підкреслив В. Янукович, закон повинен забезпечити перерахування всіх коштів, отриманих за надання адміністративних послуг, до загального фонду державного та місцевих бюджетів; визначити вичерпний перелік адміністративних послуг, їх платність або безоплатність.

"Про ревізії цих положень не може йти й мови", - заявив глава держави.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі