Янукович порекомендував Луценку «любити свого водія» за свій рахунок

Поділитися
Віктор Янукович заявив, що Юрій Луценко «дуже любив свого водія», і міг подарувати йому «квартиру, дві квартири, дім», але не за рахунок уряду. А от Валерія Іващенка, сподівається Янукович, повинні виправдати.

Президент Віктор Янукович заявив, що екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко порушив закон, і занадто любив свого водія. Про це він заявив в інтерв'ю видання The Time Magazine.

"Яка його проблема (Луценка)? Виходить, що він дуже любив свого шофера. Але я ж далекий від того, щоб забороняти любов. Люби його, скільки хочеш, плати йому більше грошей з твоєї кишені", - заявив Янукович.

"Дай йому всі подарунки, які хочеш. Дай йому квартиру, дві квартири, будинок. Але він (Луценко) це зробив за рахунок уряду. Це незаконно", - підкреслив президент.

"У будь-якому випадку, я не хочу судити. Суди для того, щоб судити. Але з того, що я прочитав у пресі, з того, що я чув, це порушення", - додав Янукович.

- Європа має намір зайнятися бізнес-зв'язками Януковича і корупцією при підготовці до Євро-2012

- Янукович заявив, що дуже хоче звільнити Тимошенко, але не в силах


Що стосується судового процесу над екс-керівником Міноборони Валерієм Іващенко, президент висловив надію на виправдання. "Можливо, вони виправдають його. Це можливо. І якщо вони виправдають його - слава Богу за це", - сказав він.

Президент також заявив, що не може просто випустити Тимошенко з в'язниці тому, що діє в рамках українського законодавства, згідно з яким це можливо зробити тільки після прийняття рішень у всіх судових інстанціях, у тому числі в Європейському суді з прав людини. !zn

Читайте також:

Регіонали влаштували демарш у Страсбурзі через Тимошенко і Луценка

Свідок стверджує, що Луценко не контролював справу про отруєння Ющенка

Іващенко призначений курс медикаментозного лікування в СІЗО

Януковичу не подобається низький рівень культури депутатів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі