Янукович вимагає розібратися з відключенням каналу ТВі

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Віктор Янукович висловив свою стурбованість інформацією про перешкоджання виходу в ефір і комерційної діяльності телеканалу ТВі.

Президент Віктор Янукович звернувся до Нацради з питань телебачення і радіомовлення з проханням терміново розібратися з ситуацією, яка склалася навколо телеканалу ТВі. Про це повідомила на засіданні міжвідомчої робочої групи прес-секретар президента Дарія Чепак.

"Віктор Янукович звернувся до членів Національної ради з питань телебачення і радіомовлення з проханням терміново розібратися з ситуацією, яка склалася навколо телеканалу ТВі. Глава держави висловив свою стурбованість інформацією про перешкоджання виходу в ефір і комерційної діяльності телеканалу", - сказала Чепак, слова якої наводить Ліга.net.

"Віктор Янукович закликав нацраду уважно розглянути всі заяви керівництва і співробітників ТВі щодо конфліктів з державними структурами та комерційними структурами і звернув увагу на важливість публічного звіту за результатами такого розслідування", - зазначила вона.

Як відомо, 20 липня кабельна мережа «Тріолан» відключила канал ТВі у 11 містах - Києві, Луганську, Одесі, Дніпропетровську, Запоріжжі, Донецьку, Полтаві, Сімферополі, Сумах, Харкові, Чугуєві.

22 липня телеканал ТВі звернувся до громадян з порадою, як повернути ТВі в свої телевізори.

Раніше, 12 липня на телеканалі були вилучені документи, що стосуються фінансово-господарської діяльності підприємства. Податкова міліція Солом'янського району Києва порушила кримінальну справу проти гендиректора ТВі Княжицького за підозрою в умисному ухиленні від сплати податків на суму 3,025 мільйона гривень. Такі дії Княжицький назвав тиском Податкової міліції на ТВі. !zn

Читайте також:

Гендиректор ТВі побоюється, що опозиційний канал можуть закрити

Порошенко «розморозив» валютні рахунки телеканалу TBi


У відключенні телеканалу ТВі звинуватили опозиціонерів-диверсантів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі