Янукович закликав журналістів дотримуватися балансу в подачі інформації

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Президент висловив упевненість, що влада і ЗМІ повинні разом працювати на розвиток в Україні зрілого громадянського суспільства.

Президент України Віктор Янукович закликав журналістів дотримуватися балансу в подачі інформації і не дозволяти втягувати себе в політичні ігри. Про це він сказав під час зустрічі з представниками ЗМІ, що відбулася в День журналіста, повідомляє прес-служба глави держави.

Янукович також висловив упевненість, що влада і ЗМІ повинні разом працювати на розвиток в Україні зрілого громадянського суспільства. «Ви одні з поінформованих членів суспільства і можете й маєте право робити висновки і вказувати на проблеми», - зазначив президент.

Глава держави, зокрема, відзначив активну позицію журналістів, які своїми публікаціями звернули увагу на руйнування історичних пам'яток у Києві, високі ціни на проживання в готелях напередодні Євро-2012, незручності, що виникли в зв'язку з відміною нічних поїздів.

Читайте: Журналісти презентували Януковичу «Карту корупції» з його будинком у «Межигір'ї» і вертолітним майданчиком

«Журналістика - це дзеркало, в яке дивиться кожен політик. Голос преси - це голос совісті суспільства. Ефективність влади напряму залежить від здатності реагувати на всі зауваження громадян і, в першу чергу, журналістів», - підкреслив Янукович.

Нагадаємо, раніше 6 червня близько 100 журналістів, серед яких були польські, нідерландські і російські, біля президентської резиденції «Межигір'я» презентували «Карту корупції», складену з 19 найгучніших випадків корупції, за якими українські журналісти провели розслідування, але так і не дочекалися реакції влади. Крім резиденції «Межигір'я», це вертолітний майданчик, побудований для президента на території, що є пам'ятником ландшафтного типу та історичним пам'ятником, «вишки Бойка», куплені з переплатою 330 млн дол, Лук'янівське СІЗО. !zn

Читайте також:

Янукович взяв в оренду робочий кабінет у «Межигір'ї» до 2020 року (фото)

ЗМІ: Щоб окупити оренду землі в «Межигір'ї», бюджету потрібно 500 років


Корупціонери Януковича. «Вишки» Бойка

Вертолітний майданчик для Януковича будують люди, що продали «вишку для Бойка»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі