Янукович розраховує на зустріч з Путіним 12 липня

Поділитися
Зустріч президентів України та Росії в рамках засідання українсько-російської міждержавної комісії відбудеться, швидше за все, в Криму 12 липня. Їй передуватиме засідання українсько-російської міжурядової комісії.

Президент України Віктор Янукович повідомив, що сподівається зустрітися зі своїм російським колегою Володимиром Путіним 12 липня в рамках засідання українсько-російської міждержавної комісії, повідомляє прес-служба глави держави.

"Наступна міждержавна комісія на рівні президентів запланована на 12 липня. Швидше за все, вона відбудеться в Криму", - сказав Янукович.

Він також зазначив, що на 28 червня в Донецьку заплановано засідання українсько-російської міжурядової комісії, яка підготує проекти рішень з широкого кола питань економічного співробітництва України та Росії.

У середині травня Янукович і Путін на зустрічі в Москві домовилися провести чергове засідання російсько-української міждержавної комісії в середині липня.

Варто відзначити, що комісія не засідала з жовтня 2010 року.

У ході підготовки до чергового засідання українські дипломати з колегами з МЗС Росії вже обмінялися пакетом угод і документів, які можуть бути підписані на рівні прем'єрів і президентів.

Зокрема, на сьогоднішній день майже готові угоди щодо перебування ЧФ РФ в Україні, одна з яких регламентує порядок пересування військовослужбовців і військової техніки флоту поза межами їх дислокації, а також угоду про взаємодію при ліквідації стихійних лих. Також є цілий ряд економічних угод, наприклад, програма співпраці в авіаційній галузі. Також готова до підписання Декларація про стратегічне партнерство України і РФ. !zn

Читайте також:

Янукович знайшов «точку збігу» газових інтересів Росії та України

Україна придивляється до Митного союзу та ЄврАзЕС

В Україні чекають на Євро-2012 і Путіна, і Медведєва


Янукович вважає корисною для України паузу у відносинах з Євросоюзом

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі