Янукович в Чикаго підтримав поетапне завершення операції в Афганістані і зустрівся з президентом Польщі

Поділитися
Президент Віктор Янукович заявив на саміті НАТО в Чикаго, що Україна підтримує поетапне завершення спільної військової операції в Афганістані до кінця 2014 року. А перед засіданням держав-контриб'ютерів Міжнародних сил сприяння безпеці в Афганістані Янукович зустрівся з президентом Польщі Броніславом Коморовським.

Україна послідовно підтримує реалізацію Лісабонської стратегії НАТО, яка передбачає поетапне завершення спільної військової операції в Афганістані до кінця 2014 року. Про це заявив Президент України Віктор Янукович у своєму виступі на засіданні держав - контрибуторів Міжнародних сил сприяння безпеці в Афганістані та запрошених до участі країн.

"Ми також підтримуємо продовження тісної співпраці з Афганістаном у рамках політики довготривалого партнерства на 2015-2024 роки та на подальшу перспективу, що передбачено новим стратегічним планом НАТО щодо Афганістану", - сказав Янукович, якого цитує прес-служба глави держави.
Президент також зазначив, що понад десять років діяльності Міжнародних сил сприяння безпеці зробили важливий внесок у справу становлення та розвитку Афганістану. У цьому контексті він високо оцінив участь українських миротворців у складі сил цієї міжнародної коаліції з травня 2007 року.
Перед початком засідання Північноатлантичної ради НАТО Янукович поспілкувався з президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим і президентом Турецької Республіки Абдуллахом Гюлем.
Крім того, в Чикаго відбулася зустріч у форматі "віч-на-віч" Януковича і президента Польщі Броніслава Коморовського. !zn
Читайте також:
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі