Янукович у Криму замінив Куніцина Плакідою

ZN.UA Ексклюзив
Поділитися
Президент України Віктор Янукович у середу, 13 жовтня, підписав указ про звільнення Сергія Куніцина з посади постійного представника глави держави в автономній республіці Крим. Про це повідомляють джерела «Дзеркала тижня».
Президент України Віктор Янукович у середу, 13 жовтня, підписав указ про звільнення Сергія Куніцина з посади постійного представника глави держави в автономній республіці Крим. Про це повідомляють джерела «Дзеркала тижня».На звільнене місце Віктор Янукович призначив Віктора Плакиду, який до останнього часу обіймав пост міністра палива та енергетики Криму. Нагадаємо, Сергій Куніцин був призначений на посаду постійного представника глави держави в АРК 6 квітня 2010. До цього, протягом майже чотирьох років, він був головою Севастопольської міської державної адміністрації, а раніше - головою уряду автономії. У свою чергу Віктор Плакіда з квітня року був міністром палива енергетики Криму, а до цього - з червня 2006 року до березеня 2010 року - обіймав посаду голови Ради міністрів автономії.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі