Янукович взяв Єжеля на роботу в адміністрацію президента

ZN.UA Ексклюзив
Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Колишнього міністра оборони Михайла Єжеля призначено на високу посаду в адміністрації президента.

Президент Віктор Янукович призначив Михайла Єжеля радником президента - керівником Головного управління з питань безпекової та оборонної політики адміністрації президента. Про це ZN.UA повідомило поінформоване джерело.

До цього часу ця посада в АП була вакантною.

Як повідомлялося, міністра оборони Михайла Єжеля було відправлено у відставку президентом Віктором Януковичем 8 лютого. Його посаду обійняв Дмитро Саламатін.

Нагадаємо, що вся діяльність Єжеля на посту міністра оборони супроводжувалася корупційними скандалами. Як повідомляло ZN.UA, екс-глава Міноборони 6 лютого опинився в центрі скандалу, коли намагався провести через Кабмін проект постанови про передачу землі під Києвом на потреби адміністрації президента, Кабінету міністрів і Міноборони.

Документом пропонувалося 60 га земель Міноборони під Києвом поділити на ділянки по 20-30 соток під будівництво котеджів. Ініціатива Єжеля не була підтримана, а міністр фінансів Валерій Хорошковський назвав виділення 60 га «розпилюванням».

Раніше Єжеля неодноразово звинувачували в корупції. Зокрема, йшлося про порушення при оренді військового майна, харчуванні солдат, проведенні тендерів на закупівлю обладнання, розтраті бюджетних коштів та багато іншого. На підставі журналістських розслідувань про зловживання в армії Генеральна прокуратура порушила низку кримінальних справ.

Детальніше про зловживання в Міністерстві оборони читайте в спецпроекті «Дзеркала тижня» «Худі солдати, повні кишені». !zn

Читайте також

Єжель за два роки скоротив боєготовність авіації до 18%


Єжелю не дозволили віддати під котеджі 60 га земель Міноборони

Кабмін розповів Єжелю, що його нова схема харчування - теж корупційна

Міноборони викинуло 20 млн на контрабандний непрацюючий томограф

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі