Януковича не буде на інавгурації Путіна

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Україну на інавгурації Путіна 7 травня буде представляти посол країни в РФ Єльченко. Янукович розраховує поспілкуватися з російським президентом через тиждень на саміті.

Президент України Віктор Янукович планує взяти участь у неформальному саміті глав держав СНД, який пройде в Москві 15 травня, повідомляє агентство «Інтерфакс-Україна» з посиланням на інформацію джерела в українських дипломатичних колах.

«Президент України матиме можливість поспілкуватися в неформальній обстановці з новообраним президентом Російської Федерації Володимиром Путіним і колегами з країн СНД в Москві після інавгурації президента РФ», - повідомило джерело агентству.

Водночас, співрозмовник агентства підкреслив, що такий саміт проводиться, оскільки ніхто з лідерів інших країн не буде брати участі в інавгурації Путіна.

Як стало відомо агентству, Україну на інавгурації представлятиме посол країни в РФ Володимир Єльченко.

Водночас, Янукович 26 квітня 2012 заявив, що "Україна на інавгурації президента Росії Володимира Путіна буде представлена на високому рівні", але не уточнив, хто конкретно буде представляти країну. Відповідаючи на питання, чи відбудеться його зустріч з Путіним, як заявлялося раніше, Янукович підкреслив, що така зустріч відбудеться в травні, а "коли це буде, я окремо повідомлю ЗМІ - але вона відбудеться". !zn

Читайте також:

МЗС України продовжує працювати над успішним проведенням саміту в Ялті

Від візиту до Януковича відмовився 12-й президент

Медведєв вважає справу Тимошенко політичною

Янукович пообіцяв високий рівень представництва України на інавгурації Путіна

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі