Єфремов не впевнений, що в Раді набереться 226 голосів за скасування недоторканності

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Олександр Єфремов заявив, що у нього «навіть немає впевненості, що буде 226 голосів» для того, щоб на цій сесії прийняти цей законопроект про недоторканність народних депутатів. Він нагадав, що восени потрібно буде вже 300 голосів для прийняття в цілому змін до Конституції України.

Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов не впевнений, що на сьогодні у Верховній Раді є навіть 226 голосів для вирішення питання про скасування депутатської недоторканності. Про це він сказав сьогодні на брифінгу.

За його словами, фракція Партії регіонів наполягатиме на голосуванні за відповідний законопроект, який вже пройшов через Конституційний Суд України.

Відповідаючи на питання, чи впевнений він у тому, що сьогодні є 300 необхідних голосів для ухвалення змін до Конституції України з цього питання, Єфремов відповів, що «у мене навіть немає впевненості, що буде 226 голосів» для того, щоб на цій сесії прийняти цей законопроект. Він нагадав, що восени потрібно буде вже 300 голосів для прийняття в цілому змін до Конституції України.

- Рада розгляне питання про скасування недоторканності президента, депутатів і суддів 20 червня

За його словами, опозиція, щоб зірвати процес голосування, внесла законопроект, яким пропонує позбавити недоторканності, крім народних депутатів України, також президента України і суддів.

Єфремов заявив, що «ми в цю гру грати не будемо», оскільки на сьогодні вже зрозуміло, яке може бути рішення з даного законопроекту. Він підкреслив, що в такому випадку буде зірвано весь процес вирішення питання про позбавлення депутатської недоторканності. !zn

Читайте також:

Опозиція пообіцяла Януковичу імпічмент, а чиновникам - люстрацію

Депутата парламенту Литви позбавили недоторканності за перевищення швидкості

В Партии регионов не видят 300 голосов для отмены депутатской неприкосновенности

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі